0
registrerede
80
gæster og
1290
søgemaskiner online. |
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|
Skribent: Simon
Emne: Re: Mellemrummet
|
Hej RM..
Synes litteratursiden er sjov, dér finder man mange herlige sager for tørstige øjne, som fx dit link. I det hele taget, er kost jo et vigtigt middel til god helse – vi blir jo ikke ligefrem hvad vi spiser, mens vore spisevaner hurtigt ka’ få slukket energiomsætningen, eller ”flammen”, og det gælder selvfølgelig også i det grønne køkken. Men der findes jo meget let og lækkert mad blandt grøntsagerne, som udover at være lettere fordøjeligt for os, også tilfører os det mest basale eller nødvendige – selv om Erik Poupliers’ Barbaroux, nok ville ha’ dundret sin store slagternæve i bordet og skreget, at det lige præcis er den slags fiskehandlermisforståelser man ikke bør æde råt, og at det desuden er dyremishandling, eller i hvert fald uetisk, sådan at æde dyrenes mad, basta! En god bøf med grønt og god vin, ka’ jo også være herlig spise, altså hvis man som dyreven ka’ se sig selv i øjnene bagefter, ville så Bardot nok ha tilføjet; men prøv så lige, at efterlade tre store bøffer på bordet når tlf. ringer, mens to store vuffer passer på køkkenet, og se så, om venskabet mellem dyrene er lige så stort som vores til dem. Om ikke andet, må man altså nyde Erik Poupliers gode slagter og dennes spøjse oplevelser, det skaber simpelthen appetit. Små fine historier med lune glimt i det højtelskede Provence, ja jeg håber minsandten den gode Erik stadig lever og nyder sin alderdom dernede, for det har han fortjent – selv om det er så svært, at måtte leve videre uden sin soulmate, for det var jo hvad hun var.
En anden ting, RM, er Evert Taubes ”I Trubadurien”, som ka lånes på bib. – og som netop handler om poesien, og hvem er vel nærmere til at fortælle lidt om dén, end netop han. En herlig cd – som muligvis også ligger på YT…;)
Bedste sommerhilsner, Simon
|
|
|
|