annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 18535788
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2566533
Åndelig Føde 2193240
Et andet syn 2112644
Så er der linet op... 1694531
Galleri
Kunsten at være stille.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 154 gæster og 157 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 15 af 36 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#42614 - 13/01/2024 21:12 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
Er Koranen Guds ord?



Allah udfordrede menneskeheden til at finde modsigelser i Koranen for at modbevise dens guddommelige oprindelse. Araberne, der levede på Muhammeds tid, var eksperter i arabisk, men ingen af ​​dem formåede at finde nogen modsætninger, og ingen har gjort det indtil i dag. Hvis det var lykkedes dem, ville det være blevet bevist, at islam ikke er Guds sande religion. Det faktum, at ingen har været i stand til det i over 1.400 år, styrker tanken om, at Koranen virkelig er Guds ord.



https://www.muhammed.no/var-han-guds-profet/er-det-motsigelser-i-koranen
Top Svar Citer
#42615 - 13/01/2024 21:12 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496



Koranen og profetens sande biografi skal studeres i specialiserede islamiske centre og ikke fra fjendtlige websteder
eller fortolkninger uden sammenhæng med den sande historie .

islamofobi

Det lader til, at det at vise sandheden ikke appellerer til haderne af islam, fordi deres bøger er fulde af mord, især drab på små børn, plyndring, tyveri, incest og anklager profeterne for de mest afskyelige anklager.

Disse mennesker anklager islam og dens profet uden pålidelige historiske beviser for deres uvidenhed


Men hvis islam og dens profet, som de siger, hvorfor breder islam sig så hurtigt, og folk konverterer til islam?
Og tallene stiger og ikke falder?

Gud siger i Koranen
"De ønsker at slukke Allahs lys (Islam) med deres munde, men Allah vil ikke tillade andet end, at Hans lys bliver fuldendt, selvom de vantro måtte hade det. Det er Ham, som har sendt Sit sendebud (Muhammad) med retledningen og sandhedens Deen, for at den skal triumfere over alle andre Deen (religioner, ideologier, livssystemer), selvom polyteisterne måtte hade det." (OQM. As-Saff, 8-9)



Profeten Muhammad (saws)

http://www.barn-i-islam.dk/Profeten%20Muhammad%20(saws).htm




Islam - tro og livsforståelse

Forstå islam og muslimerne

http://islamstudie.dk/?page_id=446


Datter af en militærofficer deler sin historie om at konvertere til islam

https://www.youtube.com/watch?v=aBiHpmRWgCI

Muslimer i militæret: Konvertering til islam i luftvåbnet | NBC venstre felt

https://www.youtube.com/watch?v=bcPQF3MlRB0

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\





2-

Hvordan handlede profeten Muhammed med jøder og kristne?


Sandheden er, at islamisk sharia skal anvendes, fordi islam er en omfattende livsstil til at vejlede menneskeheden og løse dens problemer


Samt profeten Muhammeds barmhjertighed, fred være med ham, med mennesker, uanset om det er venner eller fjender

Hvorimod andre systemer har undladt at løse menneskehedens problemer



Vi fortæller islams fjender, hvor er halshugningen, den dårlige behandling af kvinder og den dårlige behandling af ikke-muslimer

Jeg råder dem til at studere den tolerante islam, fordi islam ikke har noget at gøre med folks forkerte skikke og traditioner


Jeg råder dem til at se på deres blodige bøger og deres blodige politik over for verden
Behandling af ikke-muslimer i islam


Den generelle politik i islam er at garantere fulde rettigheder til ikke-muslimske befolkninger, og derfor fik folk, der abonnerer på andre religioner, fulde borgerrettigheder i kraft af Koranen og gennem anvendelsen af profeten Muhammed (fred være med ham). Ikke-muslimske befolkninger, der bor i muslimske samfund, fik fredeligt og velstående liv ved at garantere sikkerhed for både deres liv og ejendom og fik betegnelsen "ahl al-Dhimma", som betegner de mennesker, som muslimer har en aftale med eller deres ansvar. personlig sikkerhed og sikkerhed for deres ejendom varetages af den muslimske stat.


Muslimer fik under strenge straffe forbud mod at overtræde og misbruge chartrets bestemmelser. Profeten Muhammed var stejlt på at sikre religiøs frihed til ikke-muslimer i hele den islamiske stat, og af denne grund sendte han instruktioner til fjerne muslimske guvernører om ikke at beskatte dem uretfærdigt eller tvinge dem til at opgive deres tro. Deres kirker og helligdomme kunne ikke rives ned og erstattes af moskeer eller huse for muslimer. Desuden blev muslimer bedt om at samarbejde med kristne, hvis de skulle have brug for hjælp til reparation af deres kirker eller klostre eller andre forhold relateret til deres religion.

Profeten Muhammed var opsat på at give religiøse minoriteter tilstrækkelig retlig autonomi, hvilket var et grundlæggende kendetegn ved det islamiske retssystem. Ved at give religionsfrihed til forskellige religiøse grupper, mente profeten at opstille retningslinjer for, hvordan vi skulle behandle hinanden retfærdigt, hvilket fører til forebyggelse af blodudgydelse og krige blandt nationer. Profeten havde gennem hele sit liv en vedholdenhed i formålet med at etablere fred mellem nationer ved at underskrive forskellige pagter og traktater for at sikre fredelig sameksistens og sikkerhed for alle mennesker. Dette er bevist gennem pagter som Hudayibiyah-freden og Taif-traktaten. Et andet berømt eksempel er Najran-traktaten, som blev leveret til kristne i Najran og det omkringliggende område. Dokumentet lyder: "Til de kristne i Najran og dets omkringliggende territorier er Guds sikkerhed og hans profets løfte udvidet for deres liv, religion og deres ejendom - til nutiden såvel som de fraværende, og andre derudover, der skal der ikke være nogen indblanding i udøvelsen af deres tro eller deres overholdelse eller nogen ændring i deres rettigheder og privilegier, ingen biskop må fjernes fra sit biskopråd, heller ingen præst fra sit præstedømme eller nogen munk fra sit kloster,
Top Svar Citer
#42616 - 13/01/2024 21:13 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
3-


Det frafaldne
مرتد
i Koranen dræbe den frafaldne i ét tilfælde, som er
Krigstilstanden, når denne person slutter sig til fjenden og afslører sit lands hemmeligheder for fjenderne og udsætter folk for besættelse og drab


Koranen tvinger ikke folk til at konvertere til islam
Som i verset i Koranen

(256) Der må ikke være tvang i religionen, thi sandheden er visselig let at skelne fra løgnen. Deb, der derfor fornægter dem, der leder vild, og tror på Allah - han har visselig grebet fat i det stærkeste håndtag, der ikke kan sønderbrydes, og Allah er Althørende, Alvidende."(Koranen, 2: 256)



I det ekstraordinære tilfælde, hvor vi er i en krigssituation, er det absolut sandt, fordi den, der forlader sin religion, er skyldig i forræderi i et helt samfunds øjne og truer mange menneskers sikkerhed. Og i alle de samfund, der har eksisteret på denne planet, ikke kun i islam, har forræderne altid fået de hårdeste domme.

", at en person, der studerer den store arabernes profets personlighed, hvordan han levede og uddannede folket, føler en dyb agtelse og en stor respekt for denne ærede profet, en af 'Allahs store sendebude '








Den frafaldne straffes med døden!
i bibelen

Finder man hos dig, i en af de byer, som Herren din Gud giver dig, en mand eller kvinde, som gør noget, der er ondt i Herren din Guds øjne, og bryder pagten med ham og mod min befaling går hen og dyrker andre guder og tilbeder dem eller solen eller månen eller hele himlens hær, og du hører om det, så skal du undersøge det grundigt. Hvis det virkelig forholder sig sådan, at denne afskyelige handling har fundet sted i Israel, skal du føre den mand eller kvinde, der har begået denne onde handling, ud til byporten, hvad enten det er en mand eller kvinde, og stene dem til døde. På to eller tre vidners udsagn skal dødsstraffen fuldbyrdes; ingen må henrettes på et enkelt vidnes udsagn. Vidnerne skal være de første, der løfter hånden mod ham, når han skal dræbes; derefter skal resten af folket løfte hånden. Du skal udrydde det onde af din midte.

Femte Mosebog Kapitel 17



Den kommenterede bibel (5 Mosebog 17,2) siger dette:

17.2 2 til 7 Forsøg på at indføre afgudsdyrkelse.

Denne sag, der allerede er antaget 13.6-11, gentages her ud fra den procedure, der skal følges. Den er udviklet i lang tid af den grund, at den straf, der skal anvendes, er døden.

Vi bemærker, at enhver, der henvender sig til en anden religion, straks skal dræbes i henhold til Guds orden, uden nogen forskel, om han er mand eller kvinde! Ved at tilbede andet end deres egen og opgive deres religion underkaster de sig dødens højeste straf!

Andre vers fastlægger denne dødsstraf for den frafaldne eller for en, der spotter Herrens navn.



Hvis din bror eller din søn eller datter eller din kone, som du elsker, eller din nærmeste ven i hemmelighed prøver at lokke dig og sige: »Lad os gå hen og dyrke andre guder,« guder, som hverken du eller dine fædre har kendt, men som dyrkes af de folk, som bor rundt omkring jer, enten nærved eller langt borte, over hele jorden, da skal du ikke give efter for ham og ikke lytte til ham. Vis ham ingen barmhjertighed, og skån ham ikke, dæk ikke over ham, men slå ham ihjel! Du skal være den første, der løfter hånden mod ham, når han skal dræbes; derefter skal resten af folket løfte hånden. Du skal stene ham til døde, for han har forsøgt at lede dig bort fra Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Hele Israel skal høre om det og blive bange, og man skal ikke mere begå så ond en handling hos dig.
Femte Mosebog Kapitel 13


Denne passage specificerer, at hvis en person i din familie (lad os her forstå udtrykket "familie" for at betegne efterkommerne af Israels 12 stammer) inviterer dig til at tilbede andre guder og beder dig om at frafalde, ligesom denne person gjorde. frafalden, er det så nødvendigt at få dødsstraffen anvendt (ved stening)


حكم المرتد في الاسلام - ذاكر نايك Dr. Zakir Naik om at dræbe murtad i islam

https://www.youtube.com/watch?v=DbsejG--znc








4-









Når Jesus siger i Matt 10,34: ”Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred, men sværd”



Det er, som om du vil sige, at din religion ikke blev spredt med sværdet. Det er, som om du vil overbevise folk om barmhjertighed og medfølelse hos tilhængerne af din religion. Men intet af det er sandt; her er nogle eksempler fra din egen historie:

. Under korstogene, da de kristne belejrede Jerusalem og belejringen intensiverede, og dets indbyggere indså, at de var besejret, bad de korsfarerlederen Tancred om sikker passage for dem selv og deres rigdom, og han gav dem det på betingelse af, at de alle søger tilflugt i al-Masjid al-Aqsa (moskeen), med sikkerhedsbannere. Al-Masjid al-Aqsa var fyldt med gamle mænd, børn og kvinder, og de blev slagtet som får; deres blod flød på det hellige sted, indtil det kom op til hestenes knæ, og gaderne var fyldt med knuste kranier, afhuggede arme og ben og lemlæstede kroppe. Historikerne siger, at antallet af dræbte inde i al-Masjid al-Aqsa alene var halvfjerds tusinde, og ingen europæiske historikere benægter disse grusomheder.



Desuden finder vi ud af, at det var kristendommen – og ikke islam – der udryddede de indfødte i Amerika.

. Vi finder også, at det er kristendommen, der rykkede det palæstinensiske folk op fra deres land for at overgive det til både Kristi og Muhammeds fjender (fred være med dem).

.Hvem er det, der startede verdenskrigene? I Første Verdenskrig blev ti millioner mennesker dræbt, og i Anden Verdenskrig var dødstallet 70 millioner!

.Hvor mange mennesker blev dræbt af atombomberne, der blev kastet over byerne Nagasaki og Hiroshima i Japan?



. Vores egen tid giver det bedste vidnesbyrd om det, for de bombarderede Afghanistan, så flyttede de til Irak og ødelagde det, bombarderede, dræbte og spredte fortræd i hele landet. Deres leder sagde endda, at Gud havde befalet ham at komme ind i Irak! Hvor er Kristi lære, som de hævder at følge og tale så meget om?


Sådanne grusomheder fandt ikke sted, da muslimerne kæmpede i jihad mod deres fjender. De dræbte ikke kvinder eller børn eller almindelige mennesker. Det er værd at bemærke de instruktioner, som Abu Bakr as-Siddeeq gav til Usaamah ibn Zayd og hans tropper:

"Begå ikke nogen form for forræderi eller forræderi. Stjæl ikke fra krigsbyttet. Undlad at lemlæste nogen død krop. Dræb ikke noget barn, gammel mand eller kvinde. Fæld ikke palmer eller brænd dem. Fæld ikke noget frugtbærende træ. Slagt ikke får, ko eller kamel undtagen mad. Hvis du går forbi folk, der har viet sig til tilbedelse i eneboer, så overlad dem til det, de har viet sig til.”

Er det nu klart for dig, hvor ukorrekte anklagerne mod islam er, og i hvilket omfang de jødiske og kristne lærde og medierne har vildledt dig?
Top Svar Citer
#42617 - 13/01/2024 23:40 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...
Hvem taler med Gud stortchock Profeten ler Hvad har vi lov til blinker Lad os lytte til hinanden yeah Kan du kende forskel på lys og mørke...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-18/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xviii/

Hvordan går det med åbenbaringen...






Your friend forever

Krishna

PS: Hvorfor har du et problem med at drikke nogle øller sammen med de kristne heart heart heart heart heart heart heart Hvis der er noget galt med denne video, så kom på banen med det...




PPS: Jeg går ind for dette...

https://www.youtube.com/@lydkunsten_dk




PPPS: Eventyret er begyndt...


Top Svar Citer
#42619 - 14/01/2024 13:43 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
, at Gud slet ikke er som mennesker, han er helt perfekt

Gud har ikke de mangelfulde egenskaber, som findes hos mennesker

Gud ændrer og forvandler sig ikke til et menneske i islam


I islam dør Gud aldrig, selv for en brøkdel af et sekund. Gud er evig


Gud i islam er kun Gud (Faderen), som Kristus, Guds profet, sagde






Der er en passage i Bibelen, som virkelig understreger hans kernebudskab. En mand kom til Jesus og spurgte "Hvilket er det første bud af alle?" Jesus svarede: "4 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er een"




. Så det største bud, den vigtigste overbevisning ifølge Jesus er, at Gud er én. Hvis Jesus var Gud, ville han have sagt 'Jeg er Gud, tilbed mig', men det gjorde han ikke. Han gentog blot et vers fra Det Gamle Testamente, der bekræftede, at Gud er Én.



Men overvej følgende udtalelse fra Jesus:


3 Men dette er det evige Liv, at de kende dig, den eneste sande Gud, og den, du udsendte, Jesus Kristus. 4 Jeg har herliggjort dig på Jorden ved at fuldbyrde den Gerning, som du har givet mig at gøre




2-

Gud i kristendommen

i kristendommen forandrer Gud sig og inkarneres i form af et menneske, der har alle menneskers fejl

Gud i kristendommen er født fra en kvindes skede, og hans mor ammer ham og skifter bleer for ham

Gud i kristendommen
Folk forsøger at dræbe ham, og han bliver ydmyget og spyttet ham i ansigtet

Gud i kristendommen er ikke evig, fordi han døde som mennesker



Kristne krænker Kristi lære og følger Paulus, som ødelagde Kristi oprindelige lære og opfandt korsfæstelsen, forløsningen, treenigheden og dåben.

Hvem er Allah? Konceptet af Gud i Islam

https://www.youtube.com/watch?v=U6DJFqNPZWQ&t=19s







2-





Alkohol er overalt

I Danmark er alkohol overalt og drikkes til stort set enhver lejlighed. Alkohol, øl og vin betragtes som sociale bindemidler og drikkeri er en forudsætning for fester og festlige højtider fra før puberteten til graven.

Danskerne har verdensrekord i druk, og det kan ses på hospitals­gangene [1].

Stadig flere får skrumpelever
Alkohol slår næsten hver 20. dansker ihjel
Skrumpelever er en af de hyppigste dødsårsager i aldersgruppen 25-65 år
Danskernes alkohol­forbrug koster samfundet 10-12 mia. kr. årligt
500.000 danskere har et overforbrug – heraf er ca. 50% decideret afhængige
Alkohol er involveret i hvert 4. trafik­drab

Alkoholismen har voldsomme konsekvenser i Danmark. Det er et tabu i samfundet. I bogstavelig forstand overdøver Carlsberg og Tuborg problemerne med høj musik og sportsarrangementer, for at de voldsomme problemer, der er forbundet med deres produkter, ikke bliver debatteret. Alkohol hører til i samme skuffe som tobak og narkotika.

Statsstøttet sygedom

Alkoholisme er den sygdom, der er statsstøttet, sælges på flaske, og som folk frivilligt påfører sig selv. Død, sygdom, trafikulykker, vold- og misbrug i familien, anbringelse af børn af alkoholiserede forældre, slagsmål på diskoteker og på gader og stræder og alvorlige helbredsproblemer som er direkte følger af alkoholindtagelse. Staten er desværre direkte interesseret i et øget salg af alkohol og øl, idet det giver indtægter til staten.

Rusmidler nej tak

Islam er ikke i mod fester og socialisering. Muslimer fejrer to store festhøjtider på året, nemlig festen ved afslutningen af fastemåneden, ramadanen, og offer-festen et par måneder senere. Dertil kommer fester ved bryllupper og fødsler.

Islam forbyder alkohol og rusmidler, fordi de sætter vores dømmekraft ud af spil. Af netop samme grunde som de er populære i Danmark. Det gælder om at smide hæmningerne, slå sig løs eller opnå en “afslappet stemning”. Mennesket er den højeste skabning, som Allah har skabt. Vi har ikke behov for at smide hæmningerne, tværtimod er målet at være bevidst om denne status hvert eneste øjeblik i vores liv.

Generelt et mandefænomen

Det er især kvinder og børn, der er udsatte, når fædre eller unge mænd i familien drikker for meget. Det er i Danmark og mange steder i verden et accepteret kulturelt fænomen, at mænd har ret til at drikke, og at det ligefrem er mandigt at drikke! Islam har sat en effektiv stopper for denne misforståede mandskultur.

Opretholdelse af livet

Hvis en muslim drikker selv, tilbyder det til andre eller sælger alkohol eller rusmidler til andre, handler vedkommende imod sin tro. Det generelle princip i islam om, at opretholdelse af livet går forud for levereglerne gælder naturligvis også i dette tilfælde med alkohol og rusmidler. Brug af alkohol og rusmidler er tilladt i islam, i forbindelse med behandling af sygedomme eller overlevelse.
Top Svar Citer
annonce
Side 15 af 36 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 35 36 >


Seneste indlæg
Det bedste ved kristendommen
af Hanskrist
06/09/2024 18:53
Vigtige præciseringer
af somo
06/09/2024 15:40
Er man som kristen en Jesu discipel?
af Hanskrist
05/09/2024 17:18
Gud er Kærlighed
af Hanskrist
04/09/2024 16:54
Healing
af Hanskrist
02/09/2024 14:56
Nyheder fra DR
Alt kører nu efter planen, melder Baned..
07/09/2024 22:15
Almodóvar-film om aktiv dødshjælp vin..
07/09/2024 20:52
Storebæltsbroen er midlertidigt lukket ..
07/09/2024 20:24
Grealish og Rice sørger for god start t..
07/09/2024 20:19
Dansk speedway-kører fragtet på hospit..
07/09/2024 20:16
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Lyrikeren bag My Heart Will Go On og Tea..
07/09/2024 22:21
Flere fastklemt i sammenkrøllede biler ..
07/09/2024 21:56
DMI varsler kraftig regn og skybrud over..
07/09/2024 21:35
Skæve ejendomsvurderinger giver kommune..
07/09/2024 20:37
Vælgere bliver væk ved valg i Algeriet..
07/09/2024 20:07