annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 18535788
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2566533
Åndelig Føde 2193240
Et andet syn 2112644
Så er der linet op... 1694531
Galleri
Kunsten at være stille.
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 154 gæster og 157 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 13 af 36 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 35 36 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#42599 - 11/01/2024 01:49 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...
Hvordan går det med erobringen af verden stortchock Hvem er med dig ler Muhammed blinker Hvad stiller vi op med de uvidende heart heart heart heart heart heart heart Lad os da tale om dette...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-12/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xii/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-19/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xix/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-20/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xx/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-21/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxi/

Du skal også døbes i brændevin og have et opløftende navn...




Your friend forever

Krishna
PS: Kan kongen gøre mere for sagen yeah Engang for længe siden tommelop Så mangler vi bare resten af ordene engel Måske skulle jeg drikke nogle øller i morgen hjælp Vi må have dronningen på banen...


Top Svar Citer
#42600 - 11/01/2024 14:41 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
ABC
Uregistreret

Namaskaram...
Hvordan går det med erobringen af verden stortchock Hvem er med dig ler Muhammed blinker Hvad stiller vi op med de uvidende heart heart heart heart heart heart heart Lad os da tale om dette...

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-12/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xii/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-19/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xix/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-20/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xx/

https://vandrermodlyset.dk/ardors-beretning-21/

https://vandrermodlyset.dk/kommentar-xxi/

Du skal også døbes i brændevin og have et opløftende navn...




Your friend forever

Krishna
PS: Kan kongen gøre mere for sagen yeah Engang for længe siden tommelop Så mangler vi bare resten af ordene hjælp Måske skulle jeg drikke nogle øller i dag engel Vi må have dronningen på banen...


Top Svar Citer
#42603 - 11/01/2024 21:28 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: ]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
Ifølge den forvanskede bibel er alt tilladt

Hvordan kan din frelse baseres på en håndfuld anonyme skriftkloge?

Dem, der bliver afvist af kristne lærde og tvivler på deres ord i Bibelen



Hvordan blev Jesus døbt, så hans synder kunne blive tilgivet?
Samtidig er han den Gud, der tilgiver synder



Dåben har været en væsentlig del af kristendommen fra den allerførste begyndelse. Jesus selv blev døbt af sin fætter Johannes i Jordanfloden (Matthæusevangeliet 3,13-17).

Jesus og hans disciple har formentligt døbt mennesker (Johannesevangeliet 3,22-23). Lige inden han farer til himmels, giver han ligeledes disciplene besked om, at de skal gå ud i hele verden for at fortælle om ham og for at døbe (Matthæusevangeliet kap. 28,16-20). Det gør disciplene, hvilket man kan man se af flere beretninger i Apostlenes Gerninger.



Jesus bliver døbt

På følgende steder kan du læse om, hvordan Jesus bliver døbt: I Matthæusevangeliet kap.3,13-17; i Markusevangeliet kap.1,9-11; i Lukasevangeliet kap. 3,21-22 og i Johannesevangeliet kap. 1,32-34.

De fire evangelier fortæller lidt forskelligt om Jesus’ dåb. Men evangelisterne er enige om, at Jesus bliver døbt med vand, i Jordan-floden, af Johannes Døber; at himlen åbner sig, efter han er blevet døbt; og at Guds ånd kommer til ham. I de tre første (Matthæus, Markus og Lukas) fortælles yderligere, at Gud siger til Jesus: Du er min elskede søn, som jeg fundet velbehag i, og det vil sige – ’som er udvalgt’.

Mattæus fortæller, at Johannes Døber ikke vil døbe Jesus. Johannes synes ikke, han er værdig til det. Det er snarere ham, der trænger til at blive døbt af Jesus, som han siger. Men Jesus presser ham og siger, at sådan skal det være. Jesus er nemlig et menneske og skal derfor døbes med en menneskelig dåb. Men Jesus er også Guds søn. Det er det, Gud siger til ham (’Du er min elskede søn’), og som tegn på det får Jesus Helligånden.
Dåb er liv

Når Johannes Døber døbte mennesker, var der tale om en renselsesdåb i vand. Man skulle billedligt talt vaskes ren udvendigt og indvendigt for alt det skidt, man som menneske går og gør.

Den kristne dåb er langt mere, siger Bibelen. Den er liv. Himlen åbner sig, man får Helligånden, og Gud siger til den, der bliver døbt: Du er mit barn. Du hører til hos mig. Det er derfor Johannes Døber siger, at han selv døber med vand, men at Jesus skal døbe med ild og ånd. Se Matthæusevangeliet kap. 3,11, Markusevangeliet kap. 1,8, Lukasevangeliet kap. 3,16.





Jesus kom til Johannes Døber for at blive døbt. (Se 3 Ne 11:19-22).

19 Og Nefi rejste sig og kom frem og bøjede sig for Herren og kyssede hans fødder.

20 Og Herren bød ham, at han skulle rejse sig. Og han rejste sig og stod foran ham.

21 Og Herren sagde til ham: Jeg giver dig magt til, at du skal døbe dette folk, når jeg igen er steget op til himlen.

22 Og igen kaldte Herren andre og sagde det samme til dem; og han gav dem magt til at døbe. Og han sagde til dem: På denne måde skal I døbe, og der skal ikke være nogen mundhuggerier blandt jer.


Redigeret af somo (11/01/2024 21:56)
Top Svar Citer
#42604 - 11/01/2024 21:30 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
vidnesbyrd
Et andet spørgsmål, hvor Koranen og Bibelen er uenige, er spørgsmålet om kvinder, der aflægger vidnesbyrd. Det er rigtigt, at Koranen har instrueret de troende, der beskæftiger sig med finansielle transaktioner, om at få to mandlige vidner eller en mand og to kvinder (2:282).

Det er dog også rigtigt, at Koranen i andre situationer accepterer en kvindes vidnesbyrd som lig med en mands. Faktisk kan kvindens vidneudsagn endda gøre mandens ugyldig. Hvis en mand anklager sin kone for ukyskhed, skal han ifølge Koranen højtideligt sværge fem gange som bevis for hustruens skyld. Hvis hustruen benægter og bander på samme måde fem gange, anses hun ikke for skyldig, og i begge tilfælde opløses ægteskabet (24:6-11).


I det kristne vesten forhindrede både kirkelig og civil ret kvinder i at afgive vidnesbyrd indtil slutningen af sidste århundrede.




På den anden side måtte kvinder ikke aflægge vidnesbyrd i det tidlige jødiske samfund.

- Rabbinerne regnede kvinders manglende evne til at vidne blandt de ni forbandelser, der blev påført alle kvinders sektion. Kvinder i nutidens Israel har ikke lov til at afgive vidneforklaring ved rabbinske domstole.

- Rabbinerne begrunder, hvorfor kvinder ikke kan aflægge vidnesbyrd, ved at citere 1. Mosebog 18:9-16, hvor det står, at Sara, Abrahams kone, havde løjet. Rabbinerne bruger denne hændelse som bevis på, at kvinder er ukvalificerede til at vidne. Det skal her bemærkes, at denne historie fortalt i 1. Mosebog 18:9-16 er blevet nævnt mere end én gang i Koranen uden antydning af nogen løgne af Sara (11:69-74, 51:24-30).



-Hvis en mand anklager sin kone for ukyskhed, vil hendes vidnesbyrd slet ikke blive betragtet ifølge Bibelen. Den anklagede hustru skal udsættes for en retssag ved prøvelser. I denne retssag står konen over for et komplekst og ydmygende ritual, som skulle bevise hendes skyld eller uskyld (4 Mos. 5:11-31). Hvis hun bliver fundet skyldig efter denne prøvelse, vil hun blive dømt til døden. Hvis hun ikke findes skyldig, vil hendes mand være uskyldig i enhver forseelse.


Desuden, hvis en mand tager en kvinde til hustru og derefter anklager hende for ikke at være jomfru, vil hendes eget vidnesbyrd ikke tælle. Hendes forældre måtte bringe beviser på hendes mødom for de ældste i byen. Hvis forældrene ikke kunne bevise deres datters uskyld, ville hun blive stenet til døde på sin fars dørtrin. Hvis forældrene var i stand til at bevise hendes uskyld, ville manden kun få en bøde på hundrede sekel sølv, og han kunne ikke skilles fra sin kone, så længe han levede:


"13 Når en Mand efter at have ægtet en Kvinde og søgt Samkvem med hende får Uvilje imod hende 14 og siger hende skammelige Ting på og udspreder ondt Rygte om hende, idet han siger: "Jeg tog denne Kvinde til Ægte, men da jeg havde Samkvem med hende, fandt jeg ikke hos hende Tegnet på, at hun var Jomfru!" 15 så skal den unge Kvindes Forældre bringe Jomfrutegnet hen til Byens Ældste i Byporten; 16 og Pigens Fader skal sige til de Ældste: "Jeg gav denne Mand min Datter til Hustru, men han har fået Uvilje imod hende, 17 og nu siger han hende skammelige Ting på og siger: Jeg har ikke hos din Datter fundet Tegnet på, at hun var Jomfru! Men her er Jomfrutegnet!" Og dermed skal de brede Klædet ud for Byens Ældste. 18 Da skal Byens Ældste tage Manden og revse ham; 19 og de skal pålægge ham en Bøde på hundrede Sekel Sølv og give den unge Kvindes Fader dem, fordi han udspredte ondt Rygte om en Jomfru i Israel. Og han skal beholde hende som Hustru og har ikke Lov til at skille sig fra hende, så længe han lever. 20 Men hvis Beskyldningen er sand, hvis den unge kvindes Jomfrutegn ikke findes, 21 skal man føre hende hen foran hendes Faders Husdør, og Mændene i hendes By skal stene hende til Døde, fordi hun har begået en Udåd i Israel ved at bedrive Hor i sin Faders Hus. Således skal du udrydde det onde af din Midte.." (5 Mosebog 22:13-21)


Værdier og lektioner fra Seerah - Sheikh Shahid Mehdi - Del 1
https://www.youtube.com/watch?v=cM1bfq78qEw&t=23s




سياح اندهشوا من معرفة حقوق المرأة في الإسلام وأسباب تحجّبها



https://www.youtube.com/watch?v=WECxQhdRAco


فتاة رومانية تعتنق الإسلام بعد حوارها مع شمسي

https://www.youtube.com/watch?v=3QGuZt5oq4I

شاب بريطاني حاول دحض الإسلام فانتهى به الحال مسلماً

https://www.youtube.com/watch?v=RacFdJnYXaQ

أمريكية تبكي وتعتنق الإسلام بعد الإجابة عن سؤالها

https://www.youtube.com/watch?v=Cdw3GVOnfl0

مسيحي أمريكي يكتشف حقيقة الكتاب المقدس على يد مسلمين

https://www.youtube.com/watch?v=U4Pt5NYiI6k






Redigeret af somo (11/01/2024 21:33)
Top Svar Citer
#42605 - 11/01/2024 21:38 Re: Videregivelse af hemmeligheder [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1496
Suraer i den hellige Koran på dansk

https://surahquran.com/Surah-translation/Quran-language-40.html#google_vignette



Link til Koranen på dansk og dens fortolkning
Klik på suraen, klik derefter på verset, og fortolkningen af ​​verset vises
Top Svar Citer
annonce
Side 13 af 36 < 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 35 36 >


Seneste indlæg
Det bedste ved kristendommen
af Hanskrist
06/09/2024 18:53
Vigtige præciseringer
af somo
06/09/2024 15:40
Er man som kristen en Jesu discipel?
af Hanskrist
05/09/2024 17:18
Gud er Kærlighed
af Hanskrist
04/09/2024 16:54
Healing
af Hanskrist
02/09/2024 14:56
Nyheder fra DR
Alt kører nu efter planen, melder Baned..
07/09/2024 22:15
Almodóvar-film om aktiv dødshjælp vin..
07/09/2024 20:52
Storebæltsbroen er midlertidigt lukket ..
07/09/2024 20:24
Grealish og Rice sørger for god start t..
07/09/2024 20:19
Dansk speedway-kører fragtet på hospit..
07/09/2024 20:16
Nyheder fra kristeligt-dagblad.dk
Lyrikeren bag My Heart Will Go On og Tea..
07/09/2024 22:21
Flere fastklemt i sammenkrøllede biler ..
07/09/2024 21:56
DMI varsler kraftig regn og skybrud over..
07/09/2024 21:35
Skæve ejendomsvurderinger giver kommune..
07/09/2024 20:37
Vælgere bliver væk ved valg i Algeriet..
07/09/2024 20:07